Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Vyznejte se ve stylech zásnubních prstenů

1. Klasické zásnubní prsteny

Zásnubní prsteny ve stylu solitér s jedním diamantem, jednoduché prsteny s diamantem vsazeným do překrásné korunky nebo skvosty s robustní obroučkou osázené výraznými drahokamy. To vše patří mezi nestárnoucí klasiku, která se jen tak neokouká. Oblíbenou mužskou volbu je především zásnubní prsten s jedním drahokamem vsazeným do jednoduché korunky. Tento typ zásnubních prstenů si možná nejvíce spojíte se značkou Tiffany. Vyčnívající diamant v korunce nádherně vynikne, ovšem je dobré vědět, že některým ženám může příliš vystouplá korunka při běžném nošení vadit.

2. Moderní a trendy zásnubní prsteny

I zásnubní prsteny podléhají trendům. V roce 2019 se mezi horkými adepty nejvíce objevují diamanty nezvyklých tvarů i barev. Zásnubními prsteny s netradičně tvarovanými diamanty se současně pyšní i řada celebrit, za povšimnutí stojí hlavně nepřehlédnutelné oválné diamanty či diamanty v hruškovitém tvaru. Hranice tradičních do kulata zbroušených diamantů posouvají i tzv. cushion cut diamanty, tedy diamanty ve tvaru čtverce připomínající malý polštářek.

 

A už jste slyšeli o zásnubních prstenech v halo stylu?

 

Halo zásnubním prstenům dominuje jeden drahokam kolem dokola osázený drobnými kamínky, takže ve výsledku pak zásnubní prsten působí obzvláště třpytivým dojmem.

 

3. Vintage zásnubní prsteny

Pod pojmem vintage zásnubní prsten si možná leckdo představí letitý prstýnek po babičce ukrývající se na dně zaprášené šperkovnice. Pravdou však je, že současné vintage zásnubní prsteny si berou z těch stoletých kousků jen to nejlepší. Ve finále se v nich tak snoubí půvab starých časů a moderní zpracování. Ptáte se, jestli takové prsteny najdete i u nás? Ano, najdete! Vintage nádech jsme dodali oblíbené kolekci prstenů s akvamarínem, které se sice na první pohled netváří jako zásnubní, ale v souvislosti s nejnovějšími trendy mezi zásnubní prsteny vlastně patří. Pánové by je proto rozhodně neměli přehlížet.

zásnubní prsten s akvamarínem

4. Zásnubní prsteny se třemi drahokamy

Ve chvíli, kdy zatoužíte po něčem honosnějším a pouze jeden diamant vám nestačí, vstupují do hry zásnubní prsteny se třemi drahokamy. O tom, že tento typ zásnubního prstenu je skutečně výjimečnou záležitostí, svědčí i fakt, že ho na svém prsteníčku hrdě nosí i její královská výsost, vévodkyně Sussexu, Meghan Markle. Zásnubní prsten, který přitáhnul pozornost celého světa údajně navrhoval sám princ Harry a nechal jej tradičně zhotovit z jemně žlutého velšského zlata.

 

Zásnubní prsten Meghan Markle

Věříme, že takto speciální zásnubní prsten vezme dech každé ženě, třebaže jí ho na prst nenavlékne britský princ. Proto i u nás v nabídce najdete podobný.

zásnubní prsten meghan markle

Přečtěte si také:

6 nejkrásnějších míst na svatbu v Česku

Jak vybrat zásnubní prsten krok za krokem