Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Patříte mezi zimní typy? Tyto šperky vám budou slušet

 

Chladná alabastrová pleť, havraní vlasy a hluboké šedomodré, černé či hnědé oči. Pokud se poznáváte, pak s největší pravděpodobností patříte mezi zimní typy. Podle své barevné typologie si můžete vybírat nejen oblečení a líčení, ale také šperky. Jaké nejvíce lichotí zimním typům?

Zimní typy a jejich charakteristika

Ženy zimního typu poznáte snadno. Mívají porcelánově bílou pleť s mírně růžovým nádechem, výrazné řasy i obočí a husté tmavé vlasy. Uhranou vás očima šedé, tmavě modré či oříškově hnědé barvy. Zimní typy se mnohdy dají připodobnit ke Sněhurkám či ledovým královnám.

 

Vhodné šperky pro zimní typy

Pokud se řadíte k zimním typům, pak máte jednu jistou výhodu: můžete si dovolit nosit výrazné či extravagantní šperky, které na vás nebudou působit přeplácaně.

 

 

Bílé zlato a platina

Obecně vám budou nejvíce slušet šperky ve studených a sytých tónech. Raději než po žlutém zlatě sáhněte po špercích z bílého zlata či platiny, jejíž studená barva se k pleti zimního typu dokonale hodí.


                                Náušnice 098 z bílého zlata s brilianty

 

Rubín, smaragd či safír

Na zimních typech úžasně vyniknou šperky s výraznými drahokamy ve studených a sytých barvách. Poohlédněte se po špercích s ohnivým rubínem či úchvatným smaragdem nebo zvolte bílé zlato v kombinaci s modrým safírem. Tmavě modrý safír bude ladit s barvou vašich očí, rubínové šperky zase vytvoří zajímavý kontrast mezi světlou pletí a tmavými vlasy. Jestliže zbožňujete perly, pak dejte přednost těm černým.

 

Prsten 027 s růžovým safírem a brilianty

 

Vyhýbejte se drahokamům v teplých zemitých barvách

Rubín, safír a smaragd – trojice tzv. královských drahokamů je pro vás jako stvořená, pokud byste si však do své šperkovnice rády pořídily i jiné drahokamy, pak se zaměřte na kameny fialové, tyrkysové, námořnicky modré či sytě růžové barvy, jako šperky s růžovým safírem. Naopak se spíše vyhněte drahokamům v teplých zemitých barvách – oranžová, světle zelená, hnědá či žlutá barva na vás spíše zanikne.

 

Blyštivé náhrdelníky a výrazné náušnice

Zimním typům nejvíce lichotí výrazné blyštivé šperky. Jemné řetízky a decentní náušnice nepodtrhnou vaše rysy tak jako masivnější klenoty, které vás rozzáří na míle daleko. Vsaďte na bohatě zdobené třpytivé kousky, ať už ve variantě s diamanty, či zirkony, a buďte nepřehlédnutelné.

 

Náhrdelník 081 v kombinaci bílého a růžového zlata