Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Romantička nebo klasička? Vyberte ten správný zásnubní prsten

Čeho se muži před zásnubami nejvíce obávají? Svolení rodičů? Kdepak. Nejvíce je tíží výběr zásnubního prstýnku. Avšak k tomu, abyste vybrali prsten, jímž se své ženě dokonale trefíte do vkusu, bohatě postačí vědět, jaká je.

Klasička

Začneme zcela tradičně. Pokud vaše přítelkyně vidí krásu v klasických věcech a trendy ji nechávají chladnou, přičemž mezi její oblíbené filmy patří „Snídaně u Tiffanyho“, pak si s výběrem zásnubního prstenu nemusíte absolutně lámat hlavu. Vaše budoucí žena ocení prsten, který nikdy nevyjde z módy. Vsaďte například na nestárnoucí klasiku – zásnubní prsten s kulatým briliantem vsazeným do jednoduché korunky.

Zásnubní prsten LOVE 057

Romantická duše

Za tu dobu, co kráčíte bok po boku se svou drahou polovičkou jste už nejspíš vypozoroval, jak moc si potrpí na romantická gesta a zdali ji potěší, když ji lásku vyznáte básničkou nebo romantickou večeří při svíčkách a západu slunce. Jestliže se vaše žena nejraději zasněně dívá na romantické komedie, zaslouží si skvostný prsten, na který se bude dívat stejně tak. Poklekněte před ni s prstýnkem posetým drobnými třpytivými kameny a dokažte jí, že romantické filmy nelžou.

Zásnubní prsten LOVE 091

Praktická žena

Co když se ale hodláte vyslovit před ženou, která stojí pevně nohama na zemi, vyznává minimalistický styl života a největší radost jí k narozeninám udělá kuchyňský robot? Život s praktickou a racionálně uvažující ženou je v mnoha směrech velmi jednoduchý, a obzvlášť, přijde-li na výběr zásnubního prstenu. Asi již tušíte, že vaši milovanou neuchvátíte přepychovým prstenem s velkým vyčnívajícím drahokamem. Takováto žena ocení, když jí prstýnek nebude nikde překážet, nejlépe tak, aby o něm vůbec nevěděla. A právě o to se postará zásnubní prsten s oslnivým kamínkem, který zároveň působí velmi elegantně.

Zásnubní prsten LOVE 056

 

Rádi vás také uvidíme na některé z našich poboček v Praze, Brně nebo Bratislavě, kde si zásnubní (ale i snubní) prstýnky můžete prohlédnout osobně. Pokud si nejste jistí velikostí prstenu, nezoufejte, náš odborný a ochotný personál vám s výběrem dokonale padnoucího prstýnku poradí. V případě, že se s velikostí přeci jen netrefíte, nebude problém velikost zásnubního prstenu upravit :).