Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Zásnubní prsten na míru: Navrhněte si prsten snů

Příprava zásnub nemusí být vždy utajovanou záležitostí. Někdy zkrátka budoucí snoubenci žádost o ruku otevřeně diskutují a společně plánují nejen celou událost, ale i zásnubní prsten.

 

Pokud i vy toužíte po originálním zásnubním prstenu, který bude jako vystřižený z vašich snů, čtěte dále. Přinášíme vám tipy, jak při jeho designování postupovat.

velikosti zasnubni_4(1).jpg

1. Jak vypadá váš vysněný zásnubní prsten?

Při designování jakéhokoliv prstenu, nejen zásnubního, je nejdůležitější vaše představa. Pokud už se rozhodnete vydat cestou originálního kousku, který si navrhnete od A do Z přesně podle svého vkusu, nejspíš už máte o stylu zásnubního prstenu jasno.

 

Pokud ne, doporučujeme vytvořit si složku na Pinterestu nebo v mobilu a průběžně do ní ukládat fotky prstenů, které se vám líbí. Sbírka může posloužit designérovi jako inspirace, ale konečný návrh si pak můžete přizpůsobit – někde trochu ubrat, jinde zase přidat či úplně změnit tvar drahokamu.

na miru_1.jpg

2. Jasná předloha

Pokud máte konkrétní představu o tom, jak by měl váš zásnubní prsten vypadat – kupříkladu jste si vysnili luxusní prsten od světového výrobce, jehož pořízení je pro vás nemyslitelné – pak je celý proces úplně jednoduchý. Stačí za námi přijít s předlohou, kterou s vámi nejprve prokonzultujeme a poté pro Vás zhotovíme prvotní skicu.

3. Co se vám nelíbí?

Stejně jako je důležité, co se vám z hlediska designu prstenu líbí, je stěžejní i to, co se vám nelíbí. Vyberte pár fotek prstenů, na nichž vám určité prvky vadí, pomůže vám to utřídit si myšlenky a cítit se při výběru jistější.

4. Praktická stránka věci

Pokud stále váháte mezi několika styly zásnubních prstenů, zaměřte se na drobné detaily a zvažte i praktickou stránku věci. Vyčnívající diamant usazený v korunce možná vypadá krásně, ale v případě, že vás baví ruční práce, zahradničení nebo sport, asi nebude zrovna ideální volbou.

na miru_2.jpg

5. Budget

Jestliže vám protějšek nedá na zhotovení zásnubního prstenu neomezený rozpočet, pak nejspíš budete řešit i cenu prstenu. Předem se pobavte o tom, zda zvolíte zásnubní prsten s diamantem nebo preferujete cenově dostupnější laboratorní diamant či moissanite.

na miru_3.jpg

Zvažte také materiál – standardně prsteny vyrábíme z bílého, žlutého či růžového zlata, pokud však toužíte po prémiovějším materiálu, doporučujeme vybrat si platinu.

 

Popřemýšlejte také o povrchové úpravě prstenu a profilu, který vám bude při nošení nejvíce vyhovovat.

6. 3D vizualizace a konzultace návrhu

Zakázková výroba prstenů je naším denním chlebem a specializací. Na základě vašich představ vám vytvoříme 3D vizualizaci, kterou společně prodiskutujeme a upravíme tak, aby byl zásnubní prsten dokonalý a ušitý přímo vám na míru. Nebojte se nám do návrhu zasahovat a konzultovat s námi každičký detail. Přece jen se jedná o symbol významného životního milníku a naším posláním je, aby prsten předčil vaše očekávání a dělal vám radost po zbytek života.

na miru_4.png

Od vašeho vysněného zásnubního prstenu už vás dělí jen krůček.

Ozvěte se nám prostřednictvím kontaktního formuláře a o zbytek už se s radostí postaráme my.

 

Kontaktujte nás