Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svatba v roce 2021? Ano! 5 tipů, které vám usnadní plánování

Těšili jste se, že letos svou lásku konečně zpečetíte, ale vzhledem k pandemické situaci přemýšlíte, zdali nebude lepší svatbu odložit? Vývoj událostí sice odhadnout nedokážeme, ale věříme, že léto bude svatbami opět nabité. Proto začněte svůj den D plánovat včas a hlavně s úsměvem na rtech. Máme pro vás 5 tipů, které vám přípravu svatby v roce 2021 usnadní.

 

 

1. Zachovejte chladnou hlavu

Možná si právě teď říkáte, zda je zrovna nyní ten správný čas na chystání svatby. Doba se zdá nejistá a vy se bojíte, že dlouhé a pečlivé přípravy přijdou vniveč. Tím nejlepším, co teď můžete udělat, je zachovat chladnou hlavu a věřit spolu s námi, že do léta se situace uklidní a že vy i další snoubenci konečně zvesela vstoupí do manželského svazku. A především – začněte plánovat včas.

 

2. Plánujte s předstihem

Klíčem k úspěchu při plánování svatby v roce 2021 je kromě optimistického přístupu také dostatečný předstih. V minulém roce se obrovská spousta svateb odkládala právě kvůli pandemii. To znamená, že jakmile se vládní opatření začnou postupně rozvolňovat, se svatbami se s největší pravděpodobností roztrhne pytel. Proto nenechte nic náhodě a začněte vše řešit včas.

 

 

3. Se svatebními dodavateli se sejděte online

Schůzky se svatebními dodavateli můžete uskutečnit přes videohovor, důležité je si včas rezervovat termíny, protože i přes momentální okolnosti může být většina z nich již vybookovaná. S dodavateli, ať už jde o kameramana, svatebního fotografa nebo cateringovou společnost, se také pro jistotu domluvte, jak budete postupovat v případě přeložení svatby.

 

4. Snubní prsteny si vyberte online a pořiďte je u nás s 10%

slevou

Nedílnou součástí svatebních příprav je i výběr snubních prstenů. Prodejny jsou sice nyní zavřené, nic vám však nebrání v tom, vybrat si snubní prstýnky online a v klidu si promyslet, jaký design se vám líbí. Zatímco celý svět loni zahalila vlna nejistoty, my jsme pro vás s láskou a nadšením připravovali novou kolekci snubních prstenů, kterou si od února můžete prohlédnout na našich stránkách.

 

                                     Snubní prsten 320

 

Zahajujeme předsezónní akci od 10.3.-3.4.2021

Říkáte si, jaká je situace u nás ve Zlatnictví Rýdl a s čím můžete počítat? Stejně jako většina živnostníků a firem i my nyní netrpělivě čekáme na možnost otevření prodejen. Ale již nyní Vás můžeme potěšit 10% slevou na všechny snubní prsteny při objednání on-line.

 

•   Sezónní 10% slevu na snubní prsteny můžete uplatnit na našem webu i v kamenných prodejnách po jejich otevření.

•   Všechny přijaté objednávky budeme pečlivě kontrolovat a v případě potřeby s vámi telefonicky konzultovat.

•    Radost vám zajisté udělá i prodloužená, 10letá záruka, kterou u nás letos při koupi snubních prstenů získáte.

•    Sleva ve výši 10 % je maximální – nelze sčítat se slevami z našeho věrnostního programu

•    Pro uplatnění slevy na našem e-shopu zadejte v prvním kroku objednávky slevový kód: svatba2021.

5. Nejste si jisti termínem svatby? Nechte si rytinu zhotovit

dodatečně

Neznáte ještě přesný termín svatby, ale chcete mít její datum na prstenech už navždy zvěčněné? Při objednávce snubních prstenů s rytinou jednoduše uvedete pozdější dodání, zvolíte například dodací lhůtu 2–3 měsíce. Jakmile budete mít datum svatby pevně stanoveno, své požadavky na rytinu nám sdělíte, zatímco prsteny se pro vás už budou vyrábět. Rytinu vám ovšem v rámci celoživotního servisu rádi zdarma provedeme i kdykoliv později.