Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Svatba v roce 2020: Jaké hlavní trendy nás čekají?

 

Udržitelné svatby

O udržitelnosti se v poslední době mluví neustále, a to i v souvislosti se svatbami, které, přiznejme si, mají také určitý dopad na životní prostředí. Čím dál více nevěst a ženichů se zajímá o množství odpadu, které v rámci svatby vyprodukují a snaží se ho redukovat na minimum. Protože ideální odpad je ten, který vůbec nevznikne. V konceptu udržitelné svatby se dále odráží využití přírodních a rozložitelných materiálů a lokálních i sezónních surovin.

 

Co pro planetu v rámci svatby můžete udělat?

  • Podávejte menu z lokálních a sezónních surovin.
  • Podpořte veganské či vegetariánské cateringové společnosti.
  • Nechte si vytvořit svatební kytici ze sezónních květin nebo si ji sestavte z lučního kvítí.
  • Pořiďte si svatební šaty z druhé ruky nebo si je nechte ušít tak, aby se daly nosit i po svatbě.
  • Zašlete svatební oznámení online, případně jej tiskněte na recyklovatelný papír.
  • Vyhněte se použití jednorázového nádobí.
  • Vyrobte si svatební dekorace z toho, co máte doma nebo na půdě a využijte dary přírody.

 

 

Snubní prsteny

Současné trendy se dotknou i snubních prstenů. Ty budou přát snubním prstenům v minimalistickém stylu, ale i těm zajímavě tvarovaným. Svou popularitu si i nadále udrží snubní prsteny z růžového zlata.

 

Snubní prsteny - model č. 11

Snubní prsteny - model č. 18

Snubní prsteny - model č. 345

 

VYBRAT SNUBNÍ PRSTENY

 

Trendy barva svatby v roce 2020

Doby, kdy nevěsty přikládaly velkou váhu barevné paletě, do které budou svatbu ladit, už pomalu odeznívají. Sladěné příbory s květinami na stole sice vypadají krásně a udělají dojem, ale prožitek ze svatby nikomu nezlepší. Mnoho párů se proto čím dál více soustředí hlavně na to, aby jejich svatba byla autentická.

 

 I tak ale americký institut Pantone přichází každý rok s novou trendy barvou, která ovlivní nejen svět módy, ale i svateb. Letošní barvou se stala klasická modrá. Pokud chcete jít s dobou, oblečte do modré své družičky, ženicha i květinovou výzdobu. A nezapomeňte také na sebe – vyřešíte tím část tradice, kdy máte jako nevěsta mít na sobě něco starého, něco nového, něco půjčeného, něco darovaného a něco modrého.

 

 

Hlavně přirozeně

Téměř ve všech aspektech svatby se odráží přirozenost. Žádné kýčovité dekorace jako barevné girlandy, konfety či porcelánové holubice na svatbách v roce 2020 nehledejme. To samé platí i o zevnějšku nevěsty – vsaďte na přirozený make-up s projasněnou tváří, jednoduchý účes a decentní šperky.

 

 

Mikro svatby

V kurzu budou spíše menší, za to však exkluzivnější svatby. To znamená, že na svatbu pozvete 40 lidí či méně, ale o to větší péči a luxus jim dáte. Při menším počtu lidí si totiž můžete mnohdy dovolit speciální efekty, dekorace nebo třeba degustační menu.

 

Svatební šaty: Klasika, třpytky i řasení

Trendů ve svatebních šatech na rok 2020 je nespočet, ne všechny se ovšem řadí mezi nositelné. Podle předních světových návrhářů letos zazáříte v šatech typu ball gown, které mají dlouhou nabíranou sukni a odhalená ramena. Pokud jste odjakživa snily o tom, že k oltáři půjdete v obřích třpytivých šatech, takových, jaké nosí Disney princezny, letos k tomu máte ideální příležitost.

 

               

Trendy doplněk: Závoj

Vzpomínáte si na svatbu Meghan Markle či Hailey Bieber? Obě dámy, jak vévodkyně ze Sussexu, tak americká modelka, šly k oltáři v závoji. Tímto krokem znovuobnovily dávný trend, jelikož moderní nevěsty od závojů spíše upouští. V roce 2020 tak můžeme očekávat velký návrat ultra dlouhých závojů.

 

       

Navštivte pobočky Rýdl

 
 

 

 

 

Prečtěte si také: