Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Tipy na dárky pro svatebčany: Jedlé, milé i luxusní

 

 

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

 

V minulosti dárky pro hosty zahrnovaly zejména výslužku – svatební koláčky, kousek dortu a nějaké ty řízky či uzeniny. Dnes už se stává téměř tradicí, že se k výslužce přidávají drobné dárečky, které slouží jako poděkování či vzpomínka. Hostům jejich prostřednictvím dáte najevo, že si jejich přítomnosti i svatebních darů vážíte a mimo jiné získáte prostor, jak projevit svou kreativitu.

 

Co je důležité – typ dárků by měl korespondovat se stylem vaší svatby. Pokud například pořádáte svatbu v rustikálním stylu, zakomponujte do výroby dárků přírodní materiály. Bude-li naopak vaše svatba luxusní a velkolepá, působilo by poněkud zvláštně, pokud by hosté při odchodu dostali třeba propisku.

 

Laskominy

Jídla a všelijakých pochoutek si sice hosté na svatbě užijí dost, nicméně malým pytlíček laskomin nepohrdne nikdo. Pokud navíc dobroty šikovně zabalíte do celofánu, hosté si mohou sladkosti nechat na horší časy. A čím jedlé pytlíčky naplnit? Vsaďte třeba na mini dortíčky s gravírováním, makronky či luxusní pralinky. Hezky vypadají i personalizované čokoládky pro svatebčany s citátem nebo milou frází. Mnohdy postačí i všeříkající Děkujeme.

 

 

Kytičky

Jestliže holdujete spíše nejedlým dárkům a rádi byste hostům darovali něco milého, co jim zároveň dlouho vydrží, věnujte jim kousek přírody v podobě sukulentů, malých kaktusů či jiných miniaturních rostlinek. Z dalších rostlin je oblíbený například rýmovník nebo čtyřlístek v květináči. Dárečky posunete ještě o úroveň výš, pokud rostlinky sami předem zasadíte.

 

Vlastnoručně vyrobené dárky

Ne nadarmo se říká, že nejhezčí dárek je ten, který jste sami vyrobili a vtiskli tak do něj kousek sebe. V případě, že vám do svatby ještě zbývá dost času, pusťte se do vlastnoručně vyráběných dárků. Níže najdete několik tipů na voňavé maličkosti, které zvládne vyrobit úplně každý:

 

  • mýdla z předpřipravené mýdlové hmoty,
  • sůl do koupele s věnováním,
  • šumivé koule,
  • voňavé pytlíčky naplněné sušenou levandulí/bylinkami,
  • čokoládové nebo ořechové sušenky.

 

Svatební noviny

Vhodným dárkem mohou být i svatební noviny. Jaký zvolíte formát je jen na vás – noviny by však měly odrážet váš vztah a vaši společnou cestu životem. Vtipnou i dojemnou formou v nich můžete ztvárnit vaše seznámení, první rande nebo třeba žádost o ruku. Každému z hostů věnujte jeden výtisk a nechte je nahlédnout pod pokličku vašeho soukromého života.

 

 

Svatební víno

Alkoholu se na svatbě sice vypije požehnaně, nic vám však nebrání v tom nechat si vyrobit své vlastní víno! Svatební víno si můžete kompletně navrhnout i s etiketou a barevně jej sladit s vaší svatbou, nebo si objednat pouze láhve a etikety si obstarat po svém.

 

Inspiraci na dárky pro svatebčany již máte, náhodě však nenechte ani výběr snubních prstenů. Po snubních prstenech se začněte poohlížet ideálně 2-3 měsíce před svatbou, abyste měli čas si v klidu promyslet, jaký chcete design i materiál prstenů, případně počet drahokamů.

 

U nás si vyberete z více než stovky jedinečných modelů a stylů – od klasických zásnubních prstenů až po romantické či minimalistické. Nenašli jste, co jste hledali? Svěřte nám svůj vlastní návrh prstenů a nechte si vytvořit snubní prsteny na míru.

 

 

VYBRAT SNUBNÍ PRSTENY

 

Prečtěte si také: