Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Jak vybrat vhodný zásnubní prsten?

Základní doporučení pro všechny muže: vždy myslete na vkus vaší partnerky. Pokud má ráda okázalé šperky a třeba i módu, určitě jí nebude vadit výraznější prsten, třeba i s netypicky vybroušeným nebo umístěným kamenem. Pokud však dává přednost střídmějšímu stylu a má ráda jemnost, přeneste ji i do jejího zásnubního prstenu. Vyberte takový prsten, který bude mít klasickou podobu, jemné linie a decentní, uprostřed vsazený kámen. Rozhodně tak nešlápnete vedle.
 
Zásnubní prsten je potřeba sladit i s ostatními šperky, které jeho budoucí majitelka nosí. Pokud dává přednost náušnicím, náramkům a řetízkům ze žlutého zlata, bude se k těmto šperkům stejně tak hodit i zásnubní prsten ze žlutého zlata. Žluté zlato je však obecně velmi špatně kombinovatelné s ostatními kovy, proto, pokud je to možné, vyberte své partnerce raději prsten z bílého zlata nebo platiny.
 
Rozhodně se nedržte zažitého klišé, že čím vyšší cena prstenu, tím větší z něj bude mít partnerka radost. Obdarované především záleží na tom, aby byl zásnubní prsten darován a předtím i vybrán z lásky. Vybírejte proto srdcem a částečně i intuicí. Pokud vás nějaký zásnubní prsten zaujme na první pohled, zkuste si jej představit na prsteníčku vaší partnerky. Líbí se vám ta představa? Jasně vidíte, jak je vaše nastávající snoubenka nadšená? Zrychlil se vám tep? Tak to jste vybrali správně, tento zásnubní prsten jí bude zaručeně slušet!