Přihlášení zákazníka

Zapomenuté heslo

Registrace zákazníka

Výhody registrace
  • Přehled o vašich aktuálních a historických objednávkách.
  • Zařazení do našeho věrnostního programu.
  • Sleva až do výše 10%.
  • Možnost nastavení připomenutí vašich významných životních událostí.

Prsteny Cartier – luxus, který si u nás můžete dovolit

Když se řekne Cartier, srdce spousty žen poskočí touhou. Pánům se ale při pomyšlení, kolik by za takový šperk museli zaplatit, srdce spíše zastaví. Jedno je však jisté – prsteny francouzské značky Cartier jsou symbolem luxusu a známkou dobrého vkusu. Rádi byste si některý z ikonických modelů, které dobyly svět, pořídili i vy? Pak čtěte dále.

 

 

Cartier – když se snoubí klasika s krásou a inovací

Cartier, který je synonymem pro otevřenou a zvídavou mysl, vidí krásu ve všem. Věta, kterou se dočtete na oficiálním webu Cartier, bohatě stačí k tomu, abyste pochopili filozofii celé značky. Už od 19. století si Cartier buduje své jméno jako prémiový výrobce šperků a hodinek, u nichž hraje prim nadčasovost v kreativním podání.

 

Král klenotníků, klenotník králů

Dům Cartier založil v roce 1847 Louis-Francois Cartier, který se později v roce 1904 proslavil legendárními náramkovými hodinkami zvanými „Santos“. Jeho šperkařský um a cit pro detail nadchnul nejen veřejnost, ale i vladaře a šlechtice z celého světa, kteří hrdě nosí šperky Cartier. Dnes značka působí v 60 zemích světa a prohlédnout si vybrané skvosty můžete ve více než 200 buticích.

 

 

Ikonický Trinity ring

Ze všech kolekcí Cartier čítajících zásnubní i snubní prsteny, náušnice, náhrdelníky či brože se zvířecími motivy se pár kousků stalo ikonickými. Jedním z nich je věhlasný Cartier Trinity ring – prsten pro speciální příležitosti, který figuruje především jako zásnubní prsten nebo jako prsten k výročí. Prsten tvoří tři 18karátové obroučky v odstínu bílého, žlutého a růžového zlata. Každá z barev zastupuje jeden aspekt vztahu:

 

  • Bílá symbolizuje trvalé přátelství.
  • Žlutá reprezentuje loajalitu a věrnost v manželství.
  • Růžová představuje opravdovou lásku.

 

Neotřelý design umocněný hlubokým významem dělá z nejznámějšího Cartier prstenu šperk, po kterém (téměř) všechny ženy touží. Od svého zrodu v roce 1924 prošel Trinity ring různými variacemi designu, od diamantů na všech třech obroučkách až po klasický design zdobený gravírovaním „Cartier“.

 

 

Cena Trinity prstenů Cartier

Trinity kolekce rozhodně není lacinou záležitostí. Cena Trinity prstenů se pohybuje v rozmezí 34 tisíc korun (za klasický model bez diamantů) a dosahuje až lehce přes 1 milion.

 

Snubní prsten inspirovaný Cartierem z dílny Rýdl

Dobrou zprávou je, že prsten inspirovaný legendárním prstenem Trinity od Cartiera najdete i v naší kolekci Rýdl. Snubní prsten se třemi propletenými kroužky je vyroben z bílého zlata a sluší mu to ve všech třech barevných variantách. Dámský model prstenu pak zdobí úchvatné brilianty, případně zirkony.

 

                  Snubní prsteny 422